ICT architect

Anasayfa >Overheid > ICT architect

ICT architect

Aralık 2, 2013

ICT architect
Publicatie: 30-11-2013
Einddatum: 14-12-2013

Organisatie:
Ministerie van Veiligheid en Justitie – Raad voor de Kinderbescherming

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Je analyseert en visualiseert complexe ICT-vraagstukken in hun samenhang. Ook geef je strategisch advies over en stel je (strategisch) beleid op voor ICT.

Als ICT architect werk je verschillende strategische scenario’s uit en je legt deze voor aan de directie en of het management. Je stelt architectuurcriteria, -principes, beleid en (ICT) standaarden op en onderhoudt deze.

Je participeert in het opstellen van projectstartarchitecturen (PSA). Daarnaast adviseer je bij Raads-brede projecten over informatie-, applicatie- en technische architectuur. Ook adviseer je over ICT-Roadmaps en je stelt deze op. Je zorgt altijd voor draagvlak van gekozen veranderingen of oplossingen en bewaakt de consistentie en aansluiting tussen alle architectuuraspecten (business-architectuur, informatie-architectuur, applicatie(landschap)-architectuur, data(base)-architectuur, technische (hardware/software/infra)-architectuur).

Je volgt actief ICT-gerelateerde ontwikkelingen in de markt en binnen de Justitieketen en neemt deel aan relevante gremia. Ook draag je actief bij aan de veranderingen die noodzakelijk zijn voor de verdere professionalisering en verhoging van de kwaliteit van de architectuurfunctie bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ten slotte draag je actief bij aan de invulling van het informatiebeveiligingsbeleid, door concrete ICT-oplossingen aan te dragen. 

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı