Housing Coördinator (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Housing Coördinator (M/V)

Housing Coördinator (M/V)

Şubat 19, 2013

Voor onze opdrachtgever ASML, de wereldmarktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van lithografiesystemen, zijn wij op zoek naar jou als Housing Coördinator.

Als Housing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het huisvesten van employees binnen ASML. Verhuizingen, de bijbehorende taken en administratie, alsmede trouble shooten en klanttevredenheid (de klant is hierbij de employee). Het kan hier gaan om individuele verhuizingen, verhuizingen van kleine groepen, maar ook het verhuizen van grote groepen. Je houdt je pro-aktief bezig met het meedenken en helpt de volledige "puzzel" op te lossen. Je zorgt ervoor dat jouw klanten zo min mogelijk (administratieve) handelingen hebben en zich dus vooral met hun eigen werk kunnen bezig houden.

Je houdt hierbij rekening met het "vlekkenplan" en met veiligheids- en arbovoorschriften. Regelmatig heb je contact met floormanagers en supervisors voor afstemming.

Wij zoeken een kandidaat met achtergrond in/ervaring met facilitaire zaken en alles wat daarbij komt kijken. Verder vragen wij een afgeronde MBO opleiding facilitair of logistiek.

Wij vragen minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Qua persoon zoeken wij iemand die duidelijke taal spreekt, grondig werk en ook controlevragen stelt, klantgericht is, zich gemakkelijk in verschillende situaties kan aanpassen, zich flexibel opstelt in mening en werkwijze, overtuigend kan communiceren en duidelijk zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Ook is het belangrijk dat je kunt werken volgens een strakke planning en hierin de targets ook weet te halen.

Herken jij jezelf in dit profiel en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan een cv inclusief uitgebreide persoonlijke motivatie naar asmlsollicitatie@nl.randstad.com

Plaats VELDHOVEN
Bedrijf ASML Netherlands BV

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı