Horeca/catering medewerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Horeca/catering medewerker (M/V)

Horeca/catering medewerker (M/V)

Aralık 29, 2015

Wil jij dolgraag aan de slag in een flexibele horeca functie?

Voor het gebied Den Haag zijn we op zoek naar een bedieningsmedewerker. In deze functie ben je werkzaam op diverse horeca locaties in het gebied. Op basis van weekplanningen word je ingepland bij een locatie. De verwachting is dat je ongeveer 15 tot 25 uur per week ingepland wordt.

De werkzaamheden bestaan uit het (voor) bereiden van de borrels / diners, lopen met borden, uitserveren en inzetten, plateau lopen en bier tappen. In deze functie ben je gastheer/vrouw van diverse cateraars.

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je minimaal 2 jaar relevante horeca ervaring te hebben, je moet flexibel zijn in uren dagen en locaties, je woont in de directe omgeving van Den Haag en beschikt over eigen vervoer. Tot slot is het belangrijk dat je van maandag t/m vrijdag beschikbaar bent overdag en in de avonden.

Voldoe jij volledig aan het profiel en ben jij enthousiast geworden? Laat het ons direct weten en solliciteer via onderstaande link!

Sollicitaties zonder toegevoegd CV in het account en sollicitaties via de mail of telefoon worden niet in behandeling genomen.

Plaats Den Haag
Bedrijf diverse cateraars

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı