Hoofd Humane Biologische Sporen

Anasayfa >Overheid > Hoofd Humane Biologische Sporen

Hoofd Humane Biologische Sporen

Şubat 6, 2014

Hoofd Humane Biologische Sporen
Publicatie: 29-01-2014
Einddatum: 24-02-2014

Organisatie:
Ministerie van Veiligheid en Justitie – Nederlands Forensisch Instituut

Standplaats:
Den Haag – Ypenburg

Functie omschrijving:

Als hoofd Humane Biologische Sporen geeft u leiding aan één van de grootste afdelingen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), waarvan het werk volop in de publieke en politieke belangstelling staat en fors in ontwikkeling is. De medewerkers hebben uiteenlopende functieniveaus, van uitvoerend tot wetenschappelijk. Aan u de uitdaging om binnen de afdeling te zorgen voor een heldere en gedragen ambitie en een optimale verbinding tussen experts en processen, rekening houdend met de strafrechtelijke en politiek-maatschappelijke impact van forensisch onderzoek.

U ontwikkelt en implementeert het strategisch langetermijnbeleid van de afdeling. Hierbij heeft u oog voor processen, innovatie (Reseach en Development, R&D) en de specifieke dynamiek van biologisch forensisch onderzoek. U positioneert de afdeling, gaat samenwerkingsverbanden aan en verkrijgt nationale en internationale (betaalde) opdrachten. Hiervoor onderhoudt u goede relaties met onder meer overheden, universiteiten, bedrijven en forensische laboratoria.

U draagt de integrale eindverantwoordelijkheid voor de resultaten van de afdeling. Tevens geeft u vorm en inhoud aan de in- en externe voorwaarden voor het realiseren van de businesskansen.
U heeft een uitgebreid takenpakket met als kernwoorden: externe profilering, strategie, contacten, marktverbreding, financiën, R&D, kwaliteitsborging en incidentmanagement. 

Contactpersoon:
Mevr. A.M. de Kroon, hoofd van de afdeling HRM
070-8886170

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı