Glasvezeladviseur/ Salespromotor Reggefiber Amsterdam (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Glasvezeladviseur/ Salespromotor Reggefiber Amsterdam (M/V)

Glasvezeladviseur/ Salespromotor Reggefiber Amsterdam (M/V)

Aralık 2, 2014

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving, waar jij als ondernemende persoonlijkheid goed tot je recht komt? Vind je het een uitdaging om te werken bij een groeiend en innovatief bedrijf, waar klanten, resultaat en betrokkenheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als gedreven Glasvezeladviseur weet jij als geen ander mensen enthousiast te maken voor het mooie product glasvezel. Je geeft mogelijke klanten aan huis professioneel, onafhankelijk en persoonlijk advies over de diensten die over het glasvezelnetwerk aangeboden kunnen worden. Na een gedegen interne training ben je als Glasvezeladviseur perfect op de hoogte van actuele ontwikkelingen en toepassingen van glasvezel en weet dit op een eenvoudige en overtuigende wijze aan bewoners over te brengen. Je kent heel precies alle pakketten van de providers en weet deze kennis en kwaliteiten op een vriendelijke en resultaatgerichte manier in te zetten bij huisbezoeken.

Je stapt met een open en vrolijke uitstraling op mensen af en maakt contact met de bewoners tijdens een huisbezoek. Je begrijpt de klant en wekt belangstelling op voor een glasvezelabonnement waarmee de klant klaar is voor de toekomst. Je biedt een passend advies aan en komt tot een deal waar de klant heel tevreden mee is.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. Naast een commerciële en klantgerichte instelling heb je een passie voor technologie. Je bent resultaat- en oplossingsgericht. Je bent een echte zelfstarter en je hebt een winnaarsmentaliteit. Je kunt ook goed in een team samenwerken, je spreekt en schrijft goed Nederlands en je ziet er representatief uit.

Plaats Amsterdam
Bedrijf Reggefiber ttH bv

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı