Gezocht: Technisch onderlegde telefonische krachten voor KPN in Leeuwarden! (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Gezocht: Technisch onderlegde telefonische krachten voor KPN in Leeuwarden! (M/V)

Gezocht: Technisch onderlegde telefonische krachten voor KPN in Leeuwarden! (M/V)

Şubat 27, 2013

Voor KPN in Leeuwarden zoeken we enthousiaste proactieve computervaardige doorzetters. De functie bestaat uit een combinatie van administratieve (70%) en telefonische (30%) werkzaamheden op het gebied van techniek, internet en mobiel. Voor deze functie zijn wij specifiek naar kandidaten met een MBO4 diploma. Dit is een startersfunctie.

Werkzaamheden bestaan in het begin voornamelijk uit klant afspraken maken voor monteurs. Een onderdeel van de functie is dat je klanten die een telefoonstoring hebben gemeld belt om een "monteursafspraak" te maken. Je zult dus ook te maken hebben met veel telefonisch klantcontact. Je planning en administratieve vaardigheden zullen accuraat moeten zijn om de planning goed rond te krijgen. Tevens heb je veel contact met monteurs om statussen en systeemadministratie te doen en te checken.

Kennis en inzicht in netwerk is een must. Met grote mate van interesse in hoe de verbindingen het huis binnenkomen. Enthousiasme en leergierigheid ook.

De functie bij KPN is op een vrij technische telecomafdeling, waardoor wij kandidaten zoeken die technische affiniteit hebben en bij voorkeur in deze sector ook werkervaring hebben.

Functie-eisen:

– MBO4 diploma richting administratie/ICT/Telecom

– Minimaal 1-2 jaar telefonische administratieve werkervaring

– Computevaardig, technische affiniteit

– Positieve en proactieve houding

– Communicatief vaardig

Deze functie is voor 20 uur in de week. Wij zoeken kandidaten die flexibel (openingstijden tot 22:00) beschikbaar zijn, zowel overdag als in de avonden/weekenden. Het salaris bijpassend bij deze functie is €9,50 bruto per uur.

Interesse? Reageren kan via de website van Randstad. Wij zullen dan telefonisch contact met je opnemen om de vacature te bespreken! Online assessment is onderdeel van de procedure.

Plaats LEEUWARDEN
Bedrijf KPN Proclare Wholesale & Operations

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , , ,

Medya Ortağı