Gediplomeerde beveiliger gezocht, regio Venray

Anasayfa >Transport > Gediplomeerde beveiliger gezocht, regio Venray

Gediplomeerde beveiliger gezocht, regio Venray

Haziran 27, 2013

Consolid beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat zich specialiseert in het oplossen van bezettingsproblemen bij haar opdrachtgevers, alle grote beveiligingsbedrijven in Nederland. We doen dat vanuit een pool met ervaren beveiligers en aspirant-beveiligers, die in ons uniform en vanuit contact met onze centrale inzetplanning overal kunnen worden ingezet.

Voor aanvulling van onze pool zijn we op zoek naar gediplomeerde beveiligers. Zij worden ingezet op de opengevallen diensten (en objecten) bij de grotere beveiligingsbedrijven, maar ook voor langere periodes (op rooster of op projectbasis).

Kandidaten hebben een evenwichtige persoonlijkheid, zijn zelfstandig, betrouwbaar en hebben verantwoordelijkheidsgevoel. Flexibiliteit is ook een vereiste, aangezien je door ons wordt ingezet op wisselende objecten en wisselende tijden voor verschillende beveiligingsbedrijven.

Een prima job als je van afwisseling houdt of indien je jouw ervaring in korte tijd flink wilt verbreden.
View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.