Functioneel beheerder DigiD

Anasayfa >Overheid > Functioneel beheerder DigiD

Functioneel beheerder DigiD

Kasım 27, 2012

Functioneel beheerder DigiD
Publicatie: 21-11-2012
Einddatum: 10-12-2012

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je bent de enthousiaste en klantgerichte spil tussen klant en leverancier voor het product DigiD. Je bent gedreven om ervoor te zorgen dat de 10 miljoen gebruikers van DigiD kunnen vertrouwen op de continuïteit van de dienstverlening. Je hebt een passie voor functioneel beheer en het maatschappelijk belang van het systeem spreekt je aan.

Als functioneel beheerder is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de innovatie en gebruikersondersteuning van DigiD. DigiD ondersteunt processen van onder meer Belastingdienst, UWV, SVB en gemeenten. Jij leert het systeem door en door kennen en fungeert als vraagbaak voor medewerkers van het Servicecentrum. Je adviseert en ondersteunt klanten bij de wijzigingsverzoeken en toetst deze. Ook stuur je leveranciers aan. Je hebt bijvoorbeeld inhoudelijk contact over incidenten, problemen, wijzigingen, implementaties, aansluitingen en authorisaties. Daarnaast stel je implementatie- en transitieplannen op en maak je deel uit van projecten voor nieuwe onderdelen en de verbetering van applicaties van DigiD. Hierbij analyseer je steeds beveiligingsrisico’s en de impact van wijzigingen. Op basis daarvan stel je de prioriteiten, zodatDigiD een betrouwbaar middel blijft. . Bijvoorbeeld voor het indienen van de belastingaangifte.

Je werkt vaak onder druk. Je adviseert en begeleidt bij de afhandeling van complexe incidenten, wijzigingen en beveiligingsmaatregelen en werkt daarbij nauw samen met de servicemanager en architect van DigiD. Eens in de 7 weken heb je stand-by-dienst. Dit betekent dat je 24/7 klaar staat om storingen te verhelpen.

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
070 426 8520
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı