FUNCTIE SERVICEMONTEUR MEDISCHE APPARATUUR (ELECTRONICA) (DEN BOSCH) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > FUNCTIE SERVICEMONTEUR MEDISCHE APPARATUUR (ELECTRONICA) (DEN BOSCH) (M/V)

FUNCTIE SERVICEMONTEUR MEDISCHE APPARATUUR (ELECTRONICA) (DEN BOSCH) (M/V)

Kasım 23, 2012

Als servicemonteur repareer je vanuit Den Bosch diverse medische (voornamelijk infuus) apparatuur voornamelijk op electronica gebied. De werkzaamheden zijn voor 75 % binnen en 25% op locatie (in nederland).

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE SERVICEMONTEUR MEDISCHE APPARATUUR (ELECTRONICA)

Je zoekt zelf storingen en lost deze ook op/ Naast de reparatie werkzaamheden heb je klantcontact. Omdat veel klanten zich in Frankrijk bevinden is het beheersen van de Franse taal een zeer sterke pre. Je werkt volgens procedures en richtlijnen en verricht dan ook veel administratieve werkzaamheden.

FUNCTIE-EISEN VOOR VACATURE VAN SERVICEMONTEUR MEDISCHE APPARATUUR (ELECTRONICA)

– MBO Electronica (diploma of gelijkwaardig niveau verkregen door ervaring)

– Beheersing van de Franse Taal

– Bezit van Rijbewijs B

WAT BIEDEN WIJ

Voorbeeld: Randstad Techniek biedt een marktconform salaris van € 3.000,- per maand. Je maakt gebruik van de pensioenregeling. Je kan opleidingen volgen en komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN

Interesse in deze functie van servicemonteur elektronica ? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Randstad Techniek

Bart Kok

Bart.kok@nl.randstad.com

073 690 33 05

Plaats Den Bosch
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı