Financieel-administratief medewerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Financieel-administratief medewerker (M/V)

Financieel-administratief medewerker (M/V)

Haziran 27, 2013

Wij zoeken een ervaren finance administrator voor 22,5 uur per week

In deze veelzijdige en afwisselende functie met zowel uitvoerende als controlerende taken ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek) door een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen. Je rapporteert aan en overlegt met de directeur.

Je zorgt aan het eind van een verslagperiode voor onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties en assisteert bij het opstellen van rapportages, begrotingen, jaarrekeningen en adviseert bij financieel-administratieve vragen en problemen.

Het is daarbij uiterst belangrijk dat de cijfers ten allen tijde kritisch worden beoordeeld op rationaliteit en compleetheid en dat de werkzaamheden binnen de gestelde deadline worden uitgevoerd.

Functie eisen:

Relevante werkervaring met alle taken in dit profiel

HBO diploma met studie richting financieel

Goede beheersing Engelse taal

Sleutelwoorden in deze functie zijn accuraat, communicatief, zelfstandig en discreet. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

Onze klant biedt een afwisselende baan bij een internationale topspeler met korte communicatielijnen binnen een hecht en enthousiast team van collega’s.

Wanneer je CV niet volledig aansluit op dit functieprofiel kunnen wij helaas jouw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Plaats GOES
Bedrijf Klant van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı