Farmakundige (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Farmakundige (M/V)

Farmakundige (M/V)

Haziran 23, 2013

Heb jij farmakunde/farmacie gestudeerd en wil jij nu de arbeidsmarkt op? Wij zoeken jou!

In deze functie controleer je de door farmaceutische bedrijven ingediende vertalingen van productinformatie en bijsluiters, je communiceert daar direct over met de bedijven en verwerkt ze uiteindelijk tot een nieuwe of gewijzigde handelsvergunning. Bij de variaties behandel je geheel zelfstandig de relatief eenvoudig ingediende wijzigingen in de handelsvergunning. Tot je takenpakket behoren onder andere de validatie van de aanvraag, de planning van werkzaamheden, de doorlooptijd en de afhandeling. In deze functie onderhou je onder andere contacten met farmaceutische bedrijven en met andere Europese registratieautoriteiten.

Voor deze functie beschik je over een WO of HBO opleiding op het gebied van Farmakunde of Farmacie. Je kunt goed plannen en organiseren, je hebt kennis van de farmaceutische en medische terminologie. Je hebt bij voorkeur kennis van nationale en Europese Wet- en regelgeving op het gebied van registratie van geneesmiddelen en de verschillende procedures voor het aanvragen van handelsvergunningen en het wijzigen van productinformatie. Je hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal.

Het betreft een functie voor 36 uur per week per direct tot sowieso 31-12-2013 (verlenging na deze periode is nog onzeker). Salaris conform cao Rijksambtenaren. Wil je solliciteren op deze functie dan kan dat via de website of bel of mail ons! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Plaats UTRECHT
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı