Facturatie / klantenservice medewerkers gezocht, Part-time mogelijk, Vlaams of NL-FR (daguren) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Facturatie / klantenservice medewerkers gezocht, Part-time mogelijk, Vlaams of NL-FR (daguren) (M/V)

Facturatie / klantenservice medewerkers gezocht, Part-time mogelijk, Vlaams of NL-FR (daguren) (M/V)

Mart 2, 2016

Als customer service agent voor de energieleverancier ENI beantwoord je vragen in het Vlaams (en indien mogelijk ook in het Frans, geen must) voor de dienst Billing en Crediting.

Samen met je collega¿s sta je in voor een correcte dienstverlening. Klanten contacteren je zowel telefonisch als via e-mail, ook een goede schriftelijke taalbeheersing (indien mogelijk ook in het Frans) is dus noodzakelijk. Belangrijk is verder dat je zeer nauwkeurig te werk gaat m.b.t. de input van gegevens en cijfers. Verder vind je het geen obstakel om ook zelf pro-actief klanten op te bellen indien zij vb. een fout maken in de betalingsproces. Tijdens elke gesprek merk je ook verkoopssignalen op en speel je hierop in (vb. voorstellen van domiciliëring).

Daarnaast:
– spreek je Vlaams en indien mogelijk ook Frans (gesproken en bij voorkeur ook geschreven, vb. om mails te beantwoorden);
– heb je ervaring met telefonisch contact en/of administratie;
– is ervaring in/affiniteit met de energiesector is een groot pluspunt;
– ben je cijfergericht en nauwkeurig (voornamelijk vragen over betalingen en facturen);
– ben je volledig beschikbaar voor een 4 weekse training (voltijds overdag gedurende 1 maand);
– ben je beschikbaar tussen 09h00 en 18h00 (maandag-vrijdag). Je kan 20-24 uur per week of 24-32 uur per week werken. Het is niet mogelijk om een bepaald dagdeel af te blokken;
– kan je starten vanaf 14/03/2016 of 21/03/2016. Je krijgt bij aanvang een contract van bepaalde duur voor 7 maanden, het gaat echter wel om een opdracht op lange termijn. Bij goed functioneren wordt je contract hierna verlengd.

Vragen? Of wil je solliciteren, reageer dan nu via de knop "solliciteer"

Plaats MAASTRICHT
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , , , , ,

Medya Ortağı