Ervaren transportplanner (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Ervaren transportplanner (M/V)

Ervaren transportplanner (M/V)

Mart 20, 2015

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Transportplanner, bij voorkeur met ervaring in de AGF/ Food. Jij regelt dat de juiste lading op het juiste moment op de juiste plek aankomt. Je denkt mee over efficiency en dat je weet wat er in het bedrijf gaande is. Je bent een organisatietalent. Het zou mooi zijn als je ook Spaans spreekt, maar dit is geen harde eis.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van het inkomend en uitgaand transport, rekening houdend met de eisen op het gebied van tijdigheid, kwaliteit en kosten. Je instrueert de chauffeurs en overlegt proactief met de opdrachtgevers. Tevens lever je een bijdrage aan het realiseren van doelstellingen en verbeteringen. Het werk vindt plaats in ploegendiensten en in de weekenden. Samen met je collega's klaar je de klus.

Heb je een afgeronde mbo-opleiding in bijvoorbeeld de transport of logistiek? Beheers je de Nederlandse en Engelse (en Spaanse) taal in woord en geschrift, heb je kennis van planning van transporten, dan ben jij de juiste persoon voor deze job!

Reageer dan direct via de onderstaande knop. Graag ontvangen we je CV, je motivatie in en 2 referenties die we kunnen nabellen. Hopelijk tot snel!

Plaats RIDDERKERK
Bedrijf Landelijk distributiecentrum in de AGF

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı