Ervaren accountmanager uitzendbranche, Amsterdam

Anasayfa >Transport > Ervaren accountmanager uitzendbranche, Amsterdam

Ervaren accountmanager uitzendbranche, Amsterdam

Aralık 24, 2013

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een accountmanager sales voor onze business unit transport & logistiek.

Doel van de functie:
Het genereren van new business bij de top 100 dienstverleners in de sector Transport & Logistiek, die uitmondt in nieuwe samenwerkingsovereenkomsten.

Primaire taken:
Je weet op de juiste wijze nieuwe kansen op zakelijk gebied te benutten en in tenders bij de juiste DMU in te steken. Je bent vanzelfsprekend een gesprekspartner op niveau en weet op strategisch niveau bij DMU’s te netwerken. Je bent in staat om een prospect te doorgronden zodat het door jou opgestelde salesplan resulteert in een langdurige en succesvolle samenwerking.
Je stelt zelf offertes/tenders op en weet deze succesvol te presenteren. De acties die hier uit voortvloeien voer je op een adequate wijze uit.
Je bent dus verantwoordelijk voor het behalen van persoonlijke targets en je rapporteert aan de BUM Transport & Logistiek.

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou!

Wij hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
25 Vakantiedagen
13 ATV-dagen
Bonusregeling (maximaal 12,5%)
Lease-auto, smartphone en laptop
8% vakantiegeld
Prima pensioenregeling

Daarnaast krijg je veel vrijheid om van deze functie een groot succes te maken. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı