Directeur

Anasayfa >Overheid > Directeur

Directeur

Ağustos 28, 2013

Directeur
Publicatie: 21-08-2013
Einddatum: 14-09-2013

Organisatie:
Rechtspraak

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

U speelt een bepalende rol als het gaat om het realiseren van de ambitie van spir-it: naar buiten toe als partner voor digitale rechtspraak, naar binnen toe zorgen dat de operatie draait en voor medewerkers een “Great place to work” is.

De primaire doelstelling van spir-it is zorgen voor de continuïteit en beschikbaarheid van de ICT voor de Rechtspraak. U zorgt voor een professioneel team van managers en medewerkers die dit moeten realiseren en stuurt zelf op hoofdlijnen. Managers en medewerkers zijn professionals die actief en zelfstandig hun verantwoordelijkheid moeten nemen. U weet wat het betekent om professionals aan te sturen en spreekt mensen aan op resultaten.

Voor de medewerkers is spir-it een zogenaamde “great place to work”: een organisatie waarin je de mensen waarmee je werkt kunt vertrouwen en trots kunt zijn op wat je doet. De uitdaging is om constant te werken aan je eigen ontwikkeling en het beste uit je zelf te halen. U heeft hierin een voorbeeldfunctie. Zowel de Rechtspraak als de IT zijn volop in beweging. De Rechtspraak heeft met het programma Kwaliteit en Innovatie een grote innovatieve ICT-veranderopgave waarin u een spilfunctie vervult in de samenwerking met Rechtbanken en Gerechtshoven. Dit vraagt van u een grote veranderkracht en het vermogen om de organisatie naar een volgende fase te brengen.

Contactpersoon:
Remco Thomassen, Maes & Lunau Executive Search
020 535 62 65

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı