Desk Accountmanager (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Desk Accountmanager (M/V)

Desk Accountmanager (M/V)

Ağustos 6, 2013

Desk accountmanager

De functie: Zelfstandig (telefonisch) onderhoud uitvoeren op levensverzekeringen van klanten van het merk Avéro Achmea.

Het betreffen klanten dien niet langer via een tussenpersoon worden bediend. Avéro Achmea heeft de zorgplicht omtrent deze polissen opzich genomen.

HBO werk& denkniveau, vaardig in MS Office. Kennis van en ervaring met Financiele Diensten, met name op het gebied van Lijfrente en Pensioenen. Adviseurs zullen onder meer worden ingezet op hersteladvies beleggingsverzekeringen. Opstellen van klantprofielen en het maken van gesprekverslagen en adviessamenvattingen behoren tot de werkzaamheden. Volgen van openstaande leads/dossiers en gemaakte klantkeuzes.

Het profiel: Naast een opleiding op minimaal MBO+/HBO niveau is het hebben van WFT Basis Leven en Beleggen een vereiste. De ideale kandidaat beschikt bij voorkeur over call center ervaring en ervaring met directe klant-advisering in de financiele diensten sector (Leven-/vermogensadvies). Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling, schriftelijk). Kerncompetenties: Klantgericht, Ondernemend, Resultaatgericht, Flexibel, Zelfstandig.

Avéro Achmea Servicedesk is een nieuw onderdeel van Klantcontact Particulier Financiële Diensten. Er werken 5 1e lijns Desk Accountmanagers. De adviseurs voeren onderhoud uit op de bestaande polissen. Voornaamste taak is om dossiers volledig compliant te maken conform regelgeving Achmea en AFM. Het team is commercieel, klantgericht en bewust van het feit dat we de klant goed moeten voorlichten inzake zijn afgesloten producten.

Plaats APELDOORN
Bedrijf Achmea Divisie Directe Distributie

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı