Desk Accountmanager inbound (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Desk Accountmanager inbound (M/V)

Desk Accountmanager inbound (M/V)

Haziran 2, 2015

Voor Centraal Beheer Achmea in Leeuwarden zijn wij op zoek naar Desk Accountmanagers per 15 en 29 juni.

Je offreert en informeert (potentiële) klanten telefonisch (inbound) over schadeverzekeringen (auto-, woon- en reisverzekeringen) en verkoopt deze actief. Ook bel je klanten die op eigen initiatief een offerte bij ons hebben aangevraagd. Tijdens het gesprek verwerk je de administratie, zoals mutaties op polis- en klantgegevens, in een geautomatiseerd systeem. Je bent alert op mogelijke verkoop van aanverwante producten (cross/up-selling). Je bepaalt op basis van de beschikbare informatie of je tot acceptatie overgaat. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de sfeer en resultaten van je team.
Het betreft een functie voor 20-28 uur, 24-32 uur of 28-36 uur. Je start met een onbetaalde zelfstudie. Na het behalen van de interne WFT Basis toets( instaptoets) start je met een fulltime opleiding van ongeveer 5 weken. Daarna werk je volgens je eigen rooster.

Wat vragen wij?:
– (Bijna) Afgeronde MBO+ / HBO opleiding
– Klant- en resultaatgericht
– Ervaring in een callcenteromgeving is een pre
– Aantoonbare commerciële werkervaring
– Commercieel inzicht en targets een uitdaging vinden
– Flexibele houding

Wat bieden wij?:
– Salaris € 11,39 bruto p.u. excl. avond en weekend toeslag
– Uitstekende werksfeer
– Flexibele werktijden tussen 8.00 – 21.00 uur, ook op zaterdag

Binnen de afdeling Verkoop Particulieren Schade vindt het overgrote deel van alle commerciële inbound contacten met klanten van Centraal Beheer Achmea plaats voor schadeproducten.
In de komende jaren heeft Centraal beheer Achmea de ambitie door te groeien naar de meest directe verzekeraar van Nederland. Centrale thema's daarbij zijn: commercieel gedreven, mensgericht, actiegericht en vernieuwend.

Interesse in deze uitdagende commerciële functie? Reageer dan snel online!

Wil je weten hoe Randstad jou kan helpen in je doorontwikkeling bij banken en verzekeraars? Kijk op randstad.nl/banking-insurance.

Plaats LEEUWARDEN
Bedrijf Centraal Beheer Achmea

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı