Cross Business Representative Russian (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Cross Business Representative Russian (M/V)

Cross Business Representative Russian (M/V)

Şubat 25, 2013

Voor BPSC, het servicecentrum van Dow Benelux, zijn wij op zoek naar een Cross Business Representative Russian. Voor deze functie dien je native Russisch te zijn.

De werkzaamheden zullen onder andere zijn:

het bieden van technische- en product informatie voor Dow aan hun huidige en potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het gebruik van een verscheidenheid van online-computer systemen en databases. Ook ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten met betrekking tot de verwerking van telefoon en schriftelijke verzoeken om technische porduct informatie, monsters, literatuur en algemene bedrijfsinformatie gebruik te maken van Dow gepubliceerde literatuur. Je zal documenten aanvragen van klanten, en je volgt geïdentificeerde business rules in het leveren van oplossingen voor vragen van klanten.

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van een afgeronde MBO 4 diploma. Je beheerst de Russische taal vloeiend in zowel woord als geschrift, even als de Engelse taal.

Je bent probleemoplossend en communicatief sterk. Tevens kan je makkelijk beslissingen nemen en werk je graag in een team. Kennis en/of ervaring in de chemie is een pré.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem contact op met RTC Flexcenter in Terneuzen!

Plaats Terneuzen
Bedrijf BPSC Terneuzen B.V.

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı