Controller Huisvesting

Anasayfa >Overheid > Controller Huisvesting

Controller Huisvesting

Şubat 20, 2014

Controller Huisvesting
Publicatie: 20-02-2014
Einddatum: 13-03-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Wil jij de strategische huisvestingsplannen van de Belastingdienst vertalen naar heldere cijfers en toezien op financiële resultaten? Dan ben jij de controller huisvesting die de facilitaire dienst van de Belastingdienst zoekt.

In deze rol is het jouw primaire taak de uitgaven op het gebied van huisvesting van de Belastingdienst te bewaken en daarover te rapporteren. Daarbij ben je de sparringpartner voor de productmanagers op het gebied van huisvesting.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse huisvestingsnota en de vertaling van de lange termijnplannen van de Belastingdienst en de masterplannen van het Rijk. Bij de overgang naar het nieuwe huisvestingsstelsel voor het Rijk ben jij de financiële spin in het web voor onze unit. Je bent verantwoordelijk voor de financiële projecten- en gebouwenadministratie. Je bewaakt de huuruitgaven en bent in die verantwoordelijkheid het aanspreekpunt voor de Rijksgebouwendienst. Daarbij wordt je ondersteund door de administratie van Bedrijfsvoering.

Je geeft mede vorm aan het risicomanagement voor grote projecten.
Daarnaast geef je vanuit jouw financieel- administratieve invalshoek – gevraagd en ongevraagd – adviezen aan het management over de inrichting van processen rondom de huisvestingsprojecten of andere daaraan gerelateerde processen. Je adviseert over rapportages die in interdepartementaal verband moeten worden beoordeeld.

Contactpersoon:
Employability Center
030 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı