Constructiebankwerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Constructiebankwerker (M/V)

Constructiebankwerker (M/V)

Haziran 16, 2013

VACATURE CONSTRUCTIE BANKWERKER

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als CONSTRUCTIE BANKWERKER? Voor een groot constructie en reparatiebedrijf die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie in de maritieme en industriële sector, zijn wij opzoek naar iemand die goed kan lassen en mechanisch sterk is.

FUNCTIEOMSCHRIJVING CONSTRUCTIE BANKWERKER

Als CONSTRUCTIE BANKERWERKER houd je je bezig met veel verschillende werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen in de werkplaats zijn, maar ook op locatie bij onder andere TATA STEEL. De werktijden van het bedrijf zijn van 7:30 tot 16:00.

FUNCTIE-EISEN:

– Ervaring als constructiebankwerker (minimaal één jaar )

– Diploma VMBO

– Mechanisch sterk

– De juiste motivatie en alles aan willen pakken

WAT BIEDEN WIJ?

De verdiensten zijn goed. Je kan evt. opleidingen volgen en komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering. Het werk vindt plaats in ploegendienst en bij goed functioneren kom je in aanmerking voor een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN

Interesse in deze vacature? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Kelly Blankendaal & Merel Jacobs

Randstad Techniek

023-5165381

Kelly.blankendaal@nl.randstad.com

Plaats IJMUIDEN
Bedrijf Relatie Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı