Communicatieadviseur (online media)

Anasayfa >Overheid > Communicatieadviseur (online media)

Communicatieadviseur (online media)

Haziran 25, 2013

Communicatieadviseur (online media)
Publicatie: 25-06-2013
Einddatum: 10-07-2013

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Rotterdam

Functie omschrijving:

Jouw doel: de online interactie en de communicatie met Douane Nederland verbeteren, de identiteit en het imago van de Douane verstevigen en communicatiebehoeften in beeld te brengen.

Als communicatieadviseur binnen onze organisatie analyseer je communicatievraagstukken op het gebied van onze dienstverlening, vooral voor de doelgroep burgers en reizigers. Je adviseert het management en programma- en projectleiders proactief over het te voeren beleid, doelgroep communicatie en (re)branding en het gebruik van social media. Ook stakeholders informeer en adviseer je over een optimale inzet van digitale media. Je monitort de online reputatie van de organisatie, signaleert nieuwe ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van social media en vertaalt die naar kansen en mogelijkheden, altijd in samenhang met de overige dienstverleningskanalen. Je bent in staat om zelfstandig nieuwe in- en externe digitale media- en communicatiemiddelen te ontwikkelen en stuurt hiervoor verschillende partijen aan.

Politiek-bestuurlijke risico’s weet je snel te vertalen naar praktische oplossingen. Het communicatiebeleid stem je af op andere beleidsterreinen. Met dat in je achterhoofd, adviseer je over in- en externe (online) communicatie van grote projecten en organisatorische ontwikkelingen. Dit doe je in samenwerking met de verantwoordelijke opdrachtgever en binnen de kaders van het vastgestelde beleid en de Rijkshuisstijl. Om dit te kunnen realiseren beschik je over en bewaak je zelfstandig de jouw beschikbaar gestelde communicatiebudgetten.

Je werkt nauw samen met de teamleider Communicatie, de hoofdredacteur interne media en andere collega’s binnen en buiten Douane Nederland.

Contactpersoon:
Employability Center Belastingdienst
030 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı