Commerciële HBO/WO Stage (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Commerciële HBO/WO Stage (M/V)

Commerciële HBO/WO Stage (M/V)

Eylül 12, 2014

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om je professionele ontwikkeling de ruimte te geven en wil jij graag zelfstandig verantwoordelijk zijn voor projecten? Zoek je een commerciële stageplaats bij een van de meest professionele organisaties van Nederland?

Wij hebben de perfecte stageplaats voor je!

Randstad is marktleider in HR dienstverlening in Nederland, Randstad Callflex focust op de contactcenterbranche. In de regio Rotterdam/Breda hebben wij ruimte voor een commerciële HBO/WO stagiair.

Randstad Callflex werft en selecteert medewerkers voor de zeer dynamische contactcenterbranche, voor functies als bijvoorbeeld (telefonisch) klantenservice medewerker, commercieel- of webcare medewerker. Daarnaast adviseren we bedrijven op het gebied van personeelsbeleid, planning en andere HR-gerelateerde zaken. Onze klanten zijn onder andere banken en verzekeraars, woningbouwcorporaties, energieleveranciers en facilitaire contactcenters.

Wat ga je doen:
– In kaart brengen en analyseren van de markt,
– Meten van resultaten en deze verwerken in actieplannen,
– Benaderen van prospects en bestaande relaties,
– Bedenken en uitzetten van commerciële acties,
– Searchen, matchen en voorstellen van kandidaten,
– Organiseren van bijeenkomsten.

We bieden veel ruimte voor initiatief, pro-activiteit en verantwoordelijkheid; je maakt voor een belangrijk deel dus je eigen stage!

JIj:
– Bent een zelfstarter,
– Communicatief sterk en niet bang om de telefoon te pakken,
– Weet wat je wilt en kunt,
– Hebt ervaring/affiniteit met (telefonisch) klantcontact,
– Bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor de duur van 5 maanden.

De stagevergoeding is marktconform en de startdatum is in overleg. Wil jij aan je Cv komen bouwen bij één van de topwerkgevers van Nederland? Reageer dan nú via de website met een recent CV en een duidelijke motivatie!

Plaats ROTTERDAM
Bedrijf Randstad Callflex

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.