Combifunctie auditmedewerker/consultant

Anasayfa >Overheid > Combifunctie auditmedewerker/consultant

Combifunctie auditmedewerker/consultant

Nisan 8, 2014

Combifunctie auditmedewerker/consultant
Publicatie: 18-03-2014
Einddatum: 23-04-2014

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je begeleidt subsidieaanvragers om een subsidieaanvraag, hun project en een goede en controleerbare administratie te realiseren. Daarnaast controleer je einddeclaraties en verantwoordingen.
Als auditmedewerker/consultant werk je onder de verantwoordelijkheid van 1 teamleider bij 1 van de afdelingen Uitvoering. Je adviseert en ondersteunt klanten en (potentiële) subsidieaanvragers en geeft hen uitleg. Je behandelt ontvangen subsidieaanvragen en beoordeelt deze inhoudelijk en financieel, en toetst ze aan de regelgeving en budgetten. Je controleert projecten of begeleidt controles van projecten. 
Je stelt delen van rapporten samen en maakt notities en verslagen met daarin de bevindingen van de controles. Je bereidt beschikkingen voor, monitort projecten en beoordeelt voortgangsrapportages en einddeclaraties financieel, inhoudelijk en administratief. Je adviseert beleidsafdelingen inhoudelijk over de subsidieregeling en signaleert beleidsrelevante onderwerpen bij de uitvoering. Je adviseert over maatregelen om de werkprocessen te verbeteren.
Je zet je een deel van de tijd in voor afdelingsbrede taken, bijvoorbeeld voor rapportages, auditzaken, communicatie of ICT. De inhoudelijke aansturing van deze werkzaamheden gebeurt door de verantwoordelijk coördinator.

Contactpersoon:
Wervingspool
070-333 6022
werving-selectiepool@minszw.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı