Chemisch analist (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Chemisch analist (M/V)

Chemisch analist (M/V)

Mart 14, 2013

Randstad is op zoek voor naar een kandidaat voor een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het op kleine schaal onderzoeken, ontwikkelen, opschalen en produceren van fijn-chemicaliën en actieve bestanddelen van medicijnen.

In verband met uitbreiding van de afdeling analytische chemie zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chemisch analist.

De werkzaamheden:

Ontwikkelen, optimaliseren en uitvoeren van diverse methodes voor ons laboratorium, ten behoeve van tussen- en eindproduct analyses (bijv. HPLC (MS), GC (MS), natchemische technieken). Validaties van analysemethodes en product stabiliteitsexperimenten.

Jouw profiel:

Je hebt het MLO/HLO gevolgd met als specialisatie analytische chemie en hebt bij voorkeur enige jaren ervaring opgedaan in een analytisch chemische, industriële werkomgeving. Je bent flexibel, breed inzetbaar en hebt dienstverlening en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent nauwkeurig, werkt graag zelfstandig en bent iemand die de handen uit de mouwen steekt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, voelt je verantwoordelijk voor jouw taken en neemt initiatieven.

Ben jij in het bezit van een MLO/HLO diploma met als specialisatie analytische chemie en heb jij enkele jaren ervaring opgedaan in een analytische chemische, industriële werkomgeving aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Plaats Weert
Bedrijf Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı