Chauffeur bakwagen (M/V)

18.04.2015 - @Türkçe Dilinde İşler !!
İlan Detayı

Voor een food groothandel zijn wij opzoek naar een chauffeur met rijbewijs C. Onze relatie is importeur en distributeur van levensmiddelen, delicatessen en dranken uit Balkan landen: Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Slovenië, Servië, Macedonië, Montenegro, Kosovo, Oostenrijk, Bulgarije.

En stelt zich sinds 1999 als doel om consument en afnemer in contact te brengen met eerlijke, heerlijke en meest belangrijke producten en A-merken uit regio Zuidoost Europa. Onze assortiment is zeer uitgebreid en wij zorgen voor meest complete assortiment voor onze klanten. Ze leveren uitzonderlijk aan supermarkten, delicatessen winkels, groothandels, catering bedrijven, restaurants, bedrijven. In Nederland, België, Duitsland en Luxenburg.

We zijn opzoek naar een chauffeur die 32 uur beschikbaar is voorkeur dinsdag t/m vrijdag die affiniteit heeft met de producten uit de bovenstaande landen.
Je bent in bezit van een C rijbewijs en een bestuurderskaart
Beheers de Nederlandse taal en Turkse taal is een pre
Je moet zelf laden en lossen bij de klant en de klant laten tekenen voor de geleverde goederen. Je bent verzorgt omdat je het visitekaartje bent van het bedrijf.

Heb je interesse reageer dan met de solliciteerknop.

Plaats ZEVENBERGEN
Bedrijf een relatie van Tempo Team Transport

View full post on Alle Opdrachten


Benzer ilanlar

Vacature Chauffeur B (bakwagen)
Vacature Chauffeur C met code 95 voor de bakwagen
Chauffeur C bakwagen versdistributie, De Meern
Bakwagen chauffeur C (bonus 250 euro), Den Bosch
Chauffeur bakwagen