Change manager (DID-184)

Anasayfa >Overheid > Change manager (DID-184)

Change manager (DID-184)

Ocak 7, 2013

Change manager (DID-184)
Publicatie: 21-09-2012
Einddatum: 23-01-2013

Organisatie:
Rijkswaterstaat

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Je zorgt dat een verkeerscentrale van Rijkswaterstaat geen last heeft van wijzigingen op het gebied van techniek, bediening, verkeerskundige processen of contracten die de werkprocessen raken. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor een beheerste realisering en implementatie van deze wijzigingen.

Je ontvangt vanuit projecten of applicatiemanagers van Rijkswaterstaat aanvragen voor wijzigingen in of vernieuwingen van met name de dynamisch-verkeersmanagementsystemen of voor procesaanpassingen. Je mobiliseert kennis om tot een goede analyse van de situatie te komen en brengt de wensen van het project en de wijzigingsrisico’s voor de gebruikers of het project in kaart. Tevens kijk je wat het betekent voor de systemen, installaties of processen van de VC. Vervolgens toets je dit aan de kaders van het landelijk ICT-beleid en kijk je vooruit of het van invloed is op andere nog door te voeren wijzigingen of implementaties. 

Je bent de schakel tussen de (ICT-)technische aspecten van de verkeerscentrale en Rijkswaterstaatprojecten op en langs de weg. Daardoor werk je veel samen met techneuten uit deze projecten, met de verkeerscentrale en met ICT-collega’s uit je eigen team. Hiervoor is het essentieel om inhoudelijk te communiceren en op meerdere niveaus en vakgebieden af te stemmen, zodat iedereen aangesloten blijft.

Je maakt samen met de wegverkeersleiding en verkeerskundigen onderdeel uit van het implementatieteam van de verkeerscentrale. Dit team zorgt voor de begeleiding en bewaking van de uitvoering van de wijzingen of implementaties. Je plant alle ophanden zijnde veranderingen in, houdt de vinger aan de pols tijdens de uitvoering en evalueert na afloop. In het inwerktraject volg je interne en externe opleidingen, zoals ITIL en systeemrelevante opleidingen.

Contactpersoon:
Klanten Contact Centrum
088-7970788

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı