Businessconsultant Handel & Transport

Anasayfa >Overheid > Businessconsultant Handel & Transport

Businessconsultant Handel & Transport

Mart 5, 2014

Businessconsultant Handel & Transport
Publicatie: 18-02-2014
Einddatum: 19-03-2014

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je vertaalt langetermijnbeleidsdoelstellingen van klanten naar concrete technologische toepassingen van producten en diensten van Logius. Hiermee sla je een brug tussen de businessprocessen van de klant en de producten en diensten die Logius biedt. Uiteindelijk help je Logius binnen de sector Handel & Transport dé beheerder van generieke e-overheidsdiensten te worden.

Als businessconsultant verdiep je je in de processen, informatievoorziening en beleidsontwikkelingen van de klant. Op basis daarvan identificeer je toepassingen voor producten van Logius. Daarnaast achterhaal je de ketens waarbinnen klanten opereren. Je signaleert nieuwe marktkansen, stelt businesscases op en adviseert het management hierover. Op deze manier bevorder je hergebruik van bestaande bouwstenen en kan de overheid kosten besparen. Je bent tevens verantwoordelijk voor relatiemanagement binnen de sector Handel & Transport. Je helpt relaties met bestaande opdrachtgevers opbouwen, verdiepen en verstevigen en levert een bijdrage aan offertes in samenwerking met andere medewerkers van de afdeling(en).

Je werkt nauw samen met de andere teamleden van de afdeling Handel & Transport, en architecten en projectleiders van andere afdelingen van Logius. Daarnaast identificeer je zelfstandig potentiële leads en zet die om in concrete opdrachten. Vervolgens vertaal je de klantbehoefte in een duidelijke opdracht voor het implementatieteam dat zorgt voor de daadwerkelijke realisatie bij de klant. 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
06-50738020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı