Business architect (meerdere)

Anasayfa >Overheid > Business architect (meerdere)

Business architect (meerdere)

Aralık 20, 2013

Business architect (meerdere)
Publicatie: 20-12-2013
Einddatum: 16-01-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Utrecht, Apeldoorn

Functie omschrijving:

De Belastingdienst is in beweging! Als business architect help je om die beweging te stroomlijnen. Jij maakt het mogelijk om vastgesteld beleid efficiënt en effectief te kunnen uitvoeren!

In jouw rol adviseer je over én ontwerp je oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van procesinrichting en de gewenste IT-ondersteuning. Op basis van specifieke doelstellingen ontwerp je bedrijfsprocessen zodanig dat deze effectief en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Je werkt aan de architectuur van een specifiek domein binnen de Belastingdienst en ontwikkelt – binnen een team – je eigen visie op de inrichting van dat domein.

Je houdt in je ontwerp rekening met de afbakening van de bedrijfsprocessen binnen de verschillende (bedrijfs)onderdelen van de Belastingdienst. Daarbij heb je vooral oog voor de samenhang tussen deze bedrijfsprocessen en de IT-voorzieningen (Business – IT-alignement). En de consequenties voor die samenhang weet je uitstekend én op basis van argumenten – zowel mondeling als schriftelijk-  uiteen te zetten.

Aanleiding voor wijzigingen in de bedrijfsprocessen en de IT-voorzieningen zijn veranderingen in de wet- en regelgeving en de ontwikkeling in de doelstellingen van de Belastingdienst (en ons bedrijfsonderdeel in het bijzonder). Daarnaast zijn er natuurlijk wensen voor effectiviteits- en efficiëntieverbetering van de bestaande processen, die zowel het borgen van continuïteit als innovatieve verbetering beogen.

Vanuit inhoudelijk perspectief zorg je ervoor dat de (on)mogelijkheden van IT worden verwerkt in de architectuur en dat de realisatie daarvan plaatsvindt binnen de kaders.

Verder lever je een bijdrage aan de juiste interpretatie en toepassing van de bedrijfsonderdeelarchitectuur. Je adviseert over de impact van wijzigingen in de wet- en regelgeving vanuit uitvoeringsperspectief. En je beschrijft en onderhoudt diverse architectuurmodellen.

Contactpersoon:
Bea Oortwijn, HR-adviseur
06 – 5248 6298

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı