Business analist / projectmanager

Anasayfa >Overheid > Business analist / projectmanager

Business analist / projectmanager

Ocak 30, 2013

Business analist / projectmanager
Publicatie: 30-01-2013

Organisatie:
De Nederlandsche Bank

Standplaats:
Amsterdam

Functie omschrijving:

Een functie waarin jij als business analist / projectmanager het verschil kan maken: de informatievoorziening voor het toezichtproces moet verder inhoud krijgen en worden versterkt. Hiervoor hebben we iemand nodig die niet alleen analytisch sterk is, maar ook de drive heeft om verbeteringen door te voeren. Je hebt daarbij oog voor de grote lijnen en je kunt snel tot de kern van het toezichtproces doordringen. Je ruime ervaring als business analist / projectmanager stelt je in staat om een stevige sparring partner te zijn voor de toezicht-collega’s. Een uitdagende kans om bij te dragen aan het optimaliseren van de informatievoorziening voor toezicht.

Inhoud van de functie
Je maakt de vertaling van de klantbehoefte naar de wensen en eisen rondom de informatievoorziening voor het toezichtproces. Daarnaast vervul je een centrale rol bij het ontsluiten van beschikbare (centrale) data over het toezichtproces tot bruikbare (management) informatie.

  • Je brengt de behoefte in kaart van  klanten ten aanzien van de informatievoorziening voor het toezichtproces en je vertaalt deze naar requirements.
  • Je leidt en participeert in projecten op het gebied van informatievoorziening, waaronder het verstrekken en implementeren van consistente, toegankelijke en actuele managementinformatie.
  • Je levert input voor business cases en projecten.
  • Je treedt op als business partner en je adviseert over informatievoorziening.

Contactpersoon:
Lia van Heerwaarden, recruiter
020 524 3419

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı