Buschauffeur regio Doetinchem

Anasayfa >Transport > Buschauffeur regio Doetinchem

Buschauffeur regio Doetinchem

Ağustos 26, 2013

Voor onze opdrachtgevers in het stads- en streekvervoer verzorgen wij de flexibele inzet van buschauffeurs op diensten die men open heeft staan. Dat kan nodig zijn doordat er in een bepaalde periode sprake is van extra werk, door uitval bij ziekte, door drukte bij evenementen of door verlofverstrekking aan de eigen chauffeurs.

Via onze flexpooldienstverlening verzorgen wij de extra benodigde inzet met buschauffeurs in ons eigen uniform, die worden ingezet door onze eigen planning.

Het karakter van deze inzet is zeer flexibel en dit stelt hoge eisen aan onze dienstverlening. Alleen zelfstandige, gekwalificeerde chauffeurs (rijbewijs D) die servicegericht en flexibel ingesteld zijn, komen in aanmerking om in een Consolid Flexpool mee te draaien. We gaan bij het inplannen van werk uiteraard wel uit van jouw mogelijkheden tot inzet en van jouw actieradius, geredeneerd vanuit jouw woonplaats. Voorafgaand aan jouw inzet word je ingewerkt en voorzien van een uniform. Ook bekijken we jouw rijstijl en nemen uitgebreid jouw inzetbaarheid door.

Je bent een visitekaartje van Consolid en je realiseert je dat wij samen worden beoordeeld op jouw professionele vakbeheersing als buschauffeur, jouw zelfstandigheid en flexibiliteit.

Je kunt rekenen op een goede beloning en inzet conform jouw inzetwensen, alsmede op een goed contact met onze planners, die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou bereikbaar zijn.

Je beschikt over eigen vervoer zodat je de busstalling altijd kunt bereiken. Voor het werken in onregelmatigheid ontvang je toeslagen.

Een psychologisch onderzoek, een medische keuring en een rijtest op een bus kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , ,

Medya Ortağı