Buschauffeur (oproep), regio Doetinchem

Anasayfa >Transport > Buschauffeur (oproep), regio Doetinchem

Buschauffeur (oproep), regio Doetinchem

Şubat 19, 2013

Voor een van onze opdrachtgevers in het besloten vervoer verzorgen wij de flexibele inzet van buschauffeurs bij ongeplande treinstremmingen. Dit betekent dat wanneer er een trein uitvalt op een van de trajecten in Gelderland of Overijssel er direct een buschauffeur ingezet dient te worden voor opvang en vervoer van de treinpassagiers.

Het karakter van deze inzet is zeer flexibel en dit stelt hoge eisen aan onze dienstverlening. Alleen zelfstandige, gekwalificeerde chauffeurs (rijbewijs D) die servicegericht en flexibel ingesteld zijn, komen in aanmerking om in een Consolid Flexpool mee te draaien. We gaan bij het inplannen van werk uiteraard wel uit van jouw mogelijkheden tot inzet en van jouw actieradius, geredeneerd vanuit jouw woonplaats. Voorafgaand aan jouw inzet word je ingewerkt, bekijken we jouw rijstijl en nemen uitgebreid jouw inzetbaarheid door.

Je bent een visitekaartje van Consolid en je realiseert je dat wij samen worden beoordeeld op jouw professionele vakbeheersing als buschauffeur, jouw zelfstandigheid en flexibiliteit.

Je kunt rekenen op een goede beloning en inzet conform jouw inzetwensen, alsmede op een goed contact met onze planners, die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou bereikbaar zijn.

Je beschikt over eigen vervoer zodat je de busstalling altijd kunt bereiken. Voor het werken in onregelmatigheid ontvang je toeslagen.

Een psychologisch onderzoek, een medische keuring en een rijtest op een bus kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı