Bouwkundig inspecteurs aardbevingsschade (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Bouwkundig inspecteurs aardbevingsschade (M/V)

Bouwkundig inspecteurs aardbevingsschade (M/V)

Aralık 7, 2014

Heb jij een bouwkundige opleiding afgerond en heb jij ervaring met bouwkundige inspecties? Wellicht heb je (ook) ervaring met het in kaart brengen van bouwkundige schades? Heb je ervaring in het maken van bouwkdundige offertes? Dan zoeken we jou als bouwkundig inspecteur!

Als bouwkundig inspecteur doe je voor (voor)opnames op locatie. Zo breng je huizen in aardbevingsgebieden in kaart en geef je eventuele maatregelen aan. Je telt bijvoorbeeld de scheuren in huizen en maakt foto's.

Wat zoeken we?
De bouwkundig inspecteur die wij zoeken woont in de provincie Groningen, Friesland, Overijssel of Drenthe. Je hebt een bouwkundige opleiding op MBO niveau (mts). Verder sta je sterk in je schoenen en ben je contactueel vaardig. Immers, je hebt te maken met bewoners. VCA is een pré.

Wat bieden we?
Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak! Voor werkschoenen en een helm wordt gezorgd. Je ontvangt een marktconform salaris wat naar verloop van tijd verder omhoog gaat. Je kunt gedeeltes thuis werken, in de cloud. Het is 80% buitenwerk, 20% binnen. Vaste baan voor 40 uur per week.

Heb jij een HBO opleiding in de bouw, kijk dan snel bij de vacature 'senior bouwkundig inspecteur' op de site van Randstad. Het aanvangssalaris ligt daar net wat hoger.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Reageer dan nu via de website van Randstad. Vragen? Bel Pieter Swinkels op 06 20410428

Plaats Emmen
Bedrijf een relatie van Randstad Bouw

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı