Bezorger/chauffeur met C-rijbewijs en chauffeurspas (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Bezorger/chauffeur met C-rijbewijs en chauffeurspas (M/V)

Bezorger/chauffeur met C-rijbewijs en chauffeurspas (M/V)

Haziran 14, 2015

Voor onze klant in de retail zijn wij op zoek naar 2 Chauffeurs met C-rijbewijs en chauffeurspas. Voor 4-5 dagen in de week die flexibel inzetbaar zijn en van ma t/m za beschikbaar zijn.

Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om gedurende de dag witgoed apparaten af te leveren bij klanten. Hierbij moet rekening worden gehouden dat het werk zeer fysiek zwaar is. Samen met je collega ga je wasmachines, koelkasten, wasdrogers e.d. afleveren en die moeten maximaal tot 4 hoog worden getild, de trap op. Een apparaat weegt tussen de 60 – 100 kg.

Ben jij iemand die graag fysiek bezig is, maar het ook leuk vindt om op een bakwagen te rijden? Dan is dit de ideale functie waar je die combinatie terugvindt.

Heb je interesse en ben je per direct beschikbaar? Heb je een C-rijbewijs en ben je in bezit van een chauffeurspas? Reageer dan snel met CV en een korte motivatie.

Plaats Tilburg
Bedrijf BCC

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.