Bezorger, chauffeur Albert.nl (B), regio Tilburg

Anasayfa >Transport > Bezorger, chauffeur Albert.nl (B), regio Tilburg

Bezorger, chauffeur Albert.nl (B), regio Tilburg

Ocak 14, 2013

Heb jij minimaal 1 jaar je rijbewijs B en ervaring in het rijden van een bakwagen of bestelbus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Albert zijn wij op zoek naar enthousiaste bezorgers die het leuk vinden om boodschappen te bezorgen bij de klanten thuis.
Als bezorger bij Albert ben jij een rijdende winkelwagen voor de klanten, je bent letterlijk het visitekaartje. Je bezorgt de boodschappen tot in de keuken van de klant. Dit kunnen producten zijn van de Albert Heijn, Etos en Gall en Gall. Het is van belang dat je in staat bent fysiek zwaarder werk te verrichten. Gemiddeld heb je 18 klanten per dag. De boodschappen worden in kratten bezorgd die gemiddeld 13 kg wegen. Je rekent voor de klant uit hoeveel zij aan statiegeld terugkrijgt en verrekent dit met het factuurbedrag. Door middel van een mobiel PIN-apparaat zorg je dat de klant afrekent. Na afloop van je ritten breng je de wagen terug naar de standplaats en meld jij je af bij je teamleider.
Let op: Fysiek zwaar werk! (trappen lopen, kratten uitladen en tillen).

Enthousiast geworden? Klik dan snel op de button ‘solliciteer online’, vul het formulier in en vergeet niet je CV te uploaden! Telefonisch en via de e-mail solliciteren is niet mogelijk.
View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , , ,

Medya Ortağı