Beleidsmedewerker MijnOverheid.nl

Anasayfa >Overheid > Beleidsmedewerker MijnOverheid.nl

Beleidsmedewerker MijnOverheid.nl

Haziran 18, 2013

Beleidsmedewerker MijnOverheid.nl
Publicatie: 11-06-2013
Einddatum: 02-07-2013

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je bent de dossierhouder van MijnOverheid. Via deze website kunnen burgers hun gegevens in verschillende basisregistraties inzien. Zo krijgen ze inzicht in het GBA-persoonsgegevens, RDW-kenteken en de WOZ-waarde van hun huis.

Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2017 geheel elektronisch zaken kunnen doen met de overheid. Als beleidsmedewerker MijnOverheid ben je onderdeel van dit programma ‘digitaal 2017’. Samen met de betrokken overheden en overheidsorganisaties maak je het grootschalige gebruik en de stap naar een digitale overheid juridisch en organisatorisch mogelijk. Je begeeft je in een dynamische interbestuurlijke omgeving met een duidelijke link naar grote uitvoeringsorganisaties. Je werkt aan het informatiseringbeleid, dat samenhangt met beleidsterreinen als privacy, informatiebeveiliging, burgerschap en dienstverlening. Hierbij is ook de Europese regelgeving van belang.

Naast onderdeel van het programma digitaal 2017, is MijnOverheid ook 1 van de 23 bouwstenen van het programma iNUP (implementatieagenda Nationaal Uitvoeringsprogramma e-overheid en dienstverlening). Ook DigiD, Antwoord voor bedrijven en webrichtlijnen vallen hieronder. Binnen dit programma ben jij aanspreekpunt voor alle overheden en overheidsorganisaties die de berichtenbox willen gaan gebruiken. Daarnaast vertegenwoordig je het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) in overleg met andere overheden en overheidsorganisaties. Verder doe je andere voorkomende beleidswerkzaamheden, zoals Kamervragen beantwoorden en algemene overleggen met de Kamer voorbereiden. Naast MijnOverheid zullen ook enkele kleinere dossiers onder je verantwoordelijkheid vallen, zoals de INUP-Monitor. 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
06-50738020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.