Beleidsmedewerker Financiële Infrastructuur/rechtsgebied straf

Anasayfa >Overheid > Beleidsmedewerker Financiële Infrastructuur/rechtsgebied straf

Beleidsmedewerker Financiële Infrastructuur/rechtsgebied straf

Haziran 16, 2013

Beleidsmedewerker Financiële Infrastructuur/rechtsgebied straf
Publicatie: 07-06-2013
Einddatum: 29-06-2013

Organisatie:
Rechtspraak

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het terrein van de bekostiging en daarbinnen het rechtsgebied straf. De rechtspraak kent outputfinanciering: financiering aan de hand van diverse producten (soorten rechterlijke beslissingen) met bijbehorende prijzen.

Je beziet periodiek samen met medewerkers van de gerechten (rechters, juridische ondersteuners, mensen uit de bedrijfsvoeringkolom) of de regels voor de tellingen van zaken aanpassing behoeven. Je houdt toezicht op een correcte toepassing van die telbesluiten door de gerechten. Je berekent de gevolgen die wetsvoorstellen naar verwachting zullen hebben voor de tijd die rechters en juridisch ondersteuners nodig hebben voor de afhandeling van zaken. Daardoor worden de financiële gevolgen van het wetsvoorstel voor de rechtspraak duidelijk.

Je bent voor de gehele directie het eerste aanspreekpunt en coördinator voor wat betreft de cijfermatige aspecten van strafzaken. Je voert zodoende overleg met de directie Strategie en Ontwikkeling van de Raad, de Landelijke Stafbureaus van de gerechten, het ministerie van Veiligheid en Justitie en het OM.

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı