Beleidsadviseur (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Beleidsadviseur (M/V)

Beleidsadviseur (M/V)

Ağustos 23, 2013

Voor een semi overheidsorganisatie zijn we per direct op zoek naar een (Beleids)adviseur MEP/ SDE+ in Zwolle. Het betreft een functie voor 36 uur per week tot in ieder geval eind 2013.

Wat houdt de functie in?

Als adviseur wordt je ingezet op bij ontwikkeling van communicatieproducten en beleidsadvisering.

Je levert de staf communicatie input voor een aantal regelmatig verschijnende SDE+-communicatieproducten, zoals het SDE/MEP jaarbericht en updates van de website.

Je ondersteunt bij de uitwerking van beleidsvragen en zorgt ervoor dat wijzigingen in de regeling verwerkt worden in andere werkprocessen, zoals in de digitale aanvraagformulieren en communicatieproducten. Je zorgt ervoor dat cijfermatige gegevens goed en begrijpelijk weergegeven worden.

Je toetst door EZ gewenste wijzigingen aan duurzame energiemarktkennis en impact op de uitvoering van de regeling. Daarnaast ondersteun je bij het formuleren van (interne) uitvoeringsrichtlijnen bij het oplossen van knelpunten bij SDE- en of MEP-projecten die in beheer zijn.

Wat vragen wij?

Je hebt een HBO of academische opleiding met ervaring op het gebied van energie en milieu met oriëntatie op communicatie, duurzaamheidaspecten, bedrijfskunde en beleidsprocessen. Affiniteit met en inzicht in de samenhang van financieel, juridisch en beleidsmatig (duurzame energie-) instrumentarium is belangrijk. Ervaring in en affiniteit met het bedrijfsleven in de energiesector is een pré, evenals het werken in de overheidssector. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en bent in staat projectmatig te werken. Je hebt cijfermatig inzicht. Intensieve afstemming en samenwerking met collega s is voor jou vanzelfsprekend, je bent van nature een netwerker.

Heb je interesse? Reageer dan via Randstad.nl met je CV en motivatie.

Plaats ZWOLLE
Bedrijf Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı