Auditmedewerker

Anasayfa >Overheid > Auditmedewerker

Auditmedewerker

Aralık 4, 2013

Auditmedewerker
Publicatie: 04-12-2013
Einddatum: 19-12-2013

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Ga jij voor 100% kwaliteit? Ben je nauwkeurig en accuraat, maar ook creatief en flexibel? Weet jij alles van onze administratieve organisatie en interne controle (AO/IC)? Dan ben jij misschien onze nieuwe auditmedewerker bij de staf Bedrijfsvoering van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD).

Als Auditmedewerker werk je mee aan de audit op de Wet Politiegegevens (WPG). Dit is een jaarlijks verplichte audit waarvoor de lijnen al zijn uitgestippeld. Ook houd je je bezig met de inrichting van andere audits binnen onze organisatie. Deze audits hebben betrekking op het primaire (opsporings)proces en op ondersteunende processen. Met die audits wil je het managementteam van de FIOD tijdig informeren over potentiële risico’s in die processen.

Je helpt op jouw eigen en creatieve wijze bij het opstellen en uitvoeren van auditplannen. Van A tot Z. Je plant audits, houdt interviews, signaleert knelpunten en risico’s, analyseert deze en op basis daarvan geef je adviezen en doe je aanbevelingen. Bovenstaande doe je op basis van gegevens en informatie die je krijgt aangeleverd van jouw collega’s AO/IC. Het spreekt voor zich dat jij die collega’s begeleidt en stuurt in het uitvoeren van hun controles.

Contactpersoon:
Simon Grijsen
030 – 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı