Analist (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Analist (M/V)

Analist (M/V)

Aralık 23, 2015

Heb jij een afgeronde opleiding Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO) of relevante universitaire opleiding en ben jij op zoek naar een leuke baan als analist in een dynamische werkomgeving?

Wij zijn met regelmaat op zoek naar enthousiaste analisten/scientists voor onze opdrachtgever Crucell/Janssen Infectious Diseases & Vaccins in Leiden. Het geboden salaris is afhankelijk van de functie, opleiding en ervaring.

Crucell is een biotechnologisch bedrijf en is onderdeel van Johnson & Johnson, een internationaal bedrijf met vestigingen in 57 landen. Johnson & Johnson is gespecialiseerd in verzorgingsproducten, medicijnen en medische hulpmiddelen.
Crucell richt zich op onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Voorbeelden van vaccins die momenteel door Crucell op de markt zijn gebracht zijn vaccins voor o.a. hepatitis A/B, cholera en een vaccin voor de vijf grootste kinder infectieziekten.
Bij Crucell werken veelbelovende kandidaten in preklinische en klinische ontwikkeling, ondersteund door gepatenteerde technologieën zoals de PER.C6® humane cellijn technologie. Deze technologie zorgt voor een snellere en kosteneffectieve ontwikkeling productie van toekomstige vaccins en monoklonale antilichamen.

FUNCTIE EISEN
– Je hebt een afgeronde, relevante HBO of WO opleiding (zoals HLO, biochemie, biotechnologie)
– Je hebt relevante werkervaring in een laboratorium
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift
– Compenties: nauwkeurig, communicatief vaardig, nieuwsgierig, analytisch sterk, "can do" mentaliteit en een teamplayer

Wil jij graag bij Crucell werken? Reageer dan via www.randstad.nl op deze vacature via de button 'solliciteren' en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzoeken sollicitanten om een cv te uploaden in het account welke is voorzien van de lab-technieken waarin je ervaring hebt.

Wij hopen jou enthousiast te hebben gemaakt en hopen snel van je te horen!

Plaats Leiden
Bedrijf Crucell Holland BV

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı