Afdelingshoofd Respiratoire en enterale virologie

Anasayfa >Overheid > Afdelingshoofd Respiratoire en enterale virologie

Afdelingshoofd Respiratoire en enterale virologie

Haziran 29, 2013

Afdelingshoofd Respiratoire en enterale virologie
Publicatie: 29-06-2013
Einddatum: 13-07-2013

Organisatie:
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

Standplaats:
Bilthoven

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en aansturing van de afdeling Respiratoire en enterale virologie en haar medewerkers. Samen met het hoofd van het centrum Infectieziektenonderzoek, Diagnostiek & Screening, het divisiehoofd Virologie en andere inhoudelijke specialisten draag je bij aan de positionering van de afdeling in het veld.

Als afdelingshoofd stuur je op hoofdlijnen de activiteiten en werkprocessen van de afdeling. Je richt je daarnaast op de optimalisering van de kwaliteit, efficiency, kosteneffectiviteit en het resultaat. Je draagt de visie en strategie van de afdeling en het centrum actief uit. Je levert als MT-lid van het centrum ten slotte een actieve bijdrage aan het jaarplan van het centrum en aan een begroting voor de afdeling.

Daarnaast begeleid je de medewerkers van de afdeling in hun ontwikkeling. Je voert hiervoor onder meer regelmatig (functionerings)gesprekken met je medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede communicatie, afstemming en samenwerking, binnen en buiten de afdeling. Naar buiten toe ben je verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers over de voortgang van werkzaamheden. Afhankelijk van jouw specifieke kennis vertegenwoordig je het centrum in interne en externe overleggen, samenwerkingsverbanden en (inter)nationale gremia. 

Contactpersoon:
mw. B.R. de Greef-Norden (O&P-vacaturebeheer)
030-274 3682
vacature@rivm.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı