Adviseurs met passie gezocht: Geen traineeship maar een opleidingstraject als Adviseur bij de Rabobank (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Adviseurs met passie gezocht: Geen traineeship maar een opleidingstraject als Adviseur bij de Rabobank (M/V)

Adviseurs met passie gezocht: Geen traineeship maar een opleidingstraject als Adviseur bij de Rabobank (M/V)

Mart 17, 2016

Ben jij per direct opzoek naar een uitdagende baan waarin je wordt opgeleid en waarbij je je volle energie kwijt kunt? Ben jij ondernemend, zit hospitality in je genen en ben jij leergierig? Dan is een carrière binnen de Rabobank voor jou wellicht een mooie stap. Heb jij een WFT basis certificaat of wil je direct beginnen met studeren hiervoor lees dan verder.

Als Adviseur Particulieren B ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. In het bankkantoor, via de telefoon, e-mail en internet. Klanten waarderen je kennis, drive en luisterend oor. Je handelt servicevragen goed en snel af en stimuleert klanten om de directe kanalen van de Rabobank te gebruiken. Je adviseert over betalen, sparen, verzekeren en lenen en stemt samen met de klant af welke Rabobankproducten voor hem/haar het beste zijn.

Daarbij ga je proactief te werk en ken je eigenaarschap: je benadert klanten, pikt commerciële kansen op en speelt daar direct op in. Verkoopkansen over bijvoorbeeld hypotheken en beleggen speel je door naar je collega's.

Het is een pré wanneer je in het bezit bent van WFT Basis, Schade Particulieren en Consumptief Krediet. Zo niet, dan ben je bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen.

Verder zoeken we iemand met:
– Een HBO diploma (richting minder van belang, motivatie belangrijker)
– Ervaring in een commerciële adviesfunctie (face 2 face)
– Per direct inzetbaar
– Bereidheid om in de weekenden te werken

Heb je interesse? Schrijf een korte motivatie en geef aan "waarom". Waarom ben jij geschikt? Waarom wil jij nu starten bij een bank? Wij horen graag van je!

Wil je weten wat Randstad jou kan bieden? www.randstad.nl/banking-insurance

Plaats BARNEVELD en omgeving
Bedrijf Rabobank “Gelderse Vallei”

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , , , , ,

Medya Ortağı