Adviseur Zakelijke Markt Rabobank (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Adviseur Zakelijke Markt Rabobank (M/V)

Adviseur Zakelijke Markt Rabobank (M/V)

Aralık 4, 2014

Voor Rabobank in Tilburg zoeken wij telefonisch adviseurs Zakelijke Markt. Wil jij het verschil maken voor Rabobank en ambieer je een loopbaan als adviseur bij een bank? Dan is dit jouw baan!

In de functie als telefonisch adviseur Zakelijke Markt ben jij het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klant en dus hét visitekaartje van de bank. In een veranderende markt is telefonisch klantcontact steeds belangrijker voor de bank, JIJ bent Rabobank en maakt het verschil in dienstverlening. Gedurende de dag heb je verschillende zakelijke relaties aan de telefoon die vragen hebben over bancaire onderwerpen. Elke klant heeft zijn eigen verhaal, en dat maakt het werk ook erg leuk en divers.

Een goede telefonisch adviseur is in staat om elke klant met een glimlach te woord te staan. Het is belangrijk dat je in staat bent om wensen en behoefte van ondernemer te achterhalen en situaties juist weet in te schatten. Tijd kost geld voor een ondernemer, dus dat houdt in dat je analytisch sterk moet zijn, in staat bent snel te schakelen en initiatief durft te nemen. Om klanten van Rabobank tevreden te houden verstrek je juiste informatie en geef je gedegen advies, waarbij je klanten die in de 'wacht' staan niet uit het oog verliest.

Als adviseur Zakelijke Markt Rabobank:
* ben je zorgvuldig, resultaatgericht en stressbestendig;
* ben je parttime beschikbaar tussen de 20 en 32 uur;
* ben je flexibel inzetbaar (ma t/m vrij tussen 08:00-18:00u, op korte termijn zal ook avond/weekendopenstelling aan de orde zijn);
* heb je het diploma WFT Basis. Heb je dit diploma niet, dan biedt Randstad je kosteloos de gelegenheid een cursus te volgen om het diploma nog voor start van de functie te behalen;
* heb je een diploma op minimaal MBO4-niveau.

Ambitieuze kandidaten maken kans op een plek in het Banking Talent Program van Randstad Banking&Insurance, waar binnen we samen werken aan jouw carrière en ontwikkeling binnen de financiële dienstverlening.

Interesse? Solliciteer!

Plaats Omgeving Tilburg
Bedrijf Rabobank Nederland

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı