Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen

Anasayfa >Overheid > Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen

Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen

Mart 19, 2014

Adviseur Digitaal Leren & Ontwikkelen
Publicatie: 19-03-2014
Einddatum: 02-04-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Je werkt in het team onderwijskunde aan projecten op het snijvlak van leren en ICT. Je geeft onderwijskundige inbreng in een multidisciplinaire projectgroep.

Als adviseur digitaal leren en ontwikkelen adviseer je interne opdrachtgevers op strategisch niveau over de inzet van ICT en leren. Je adviseert in projecten over de vormgeving van de leerinfrastructuur. Je bent ook strategisch gesprekspartner voor onze klantgroepen die IT-opleidingen afnemen. Je draagt bij aan de kwaliteit van leren, bijvoorbeeld door inzet van de juiste leermiddelen, onderwijskundige methoden, processen en instrumenten.

Je adviseert de faculteitsraden en programmaraden. Dit zijn overlegstructuren waarin je als onderwijskundige periodiek samenkomt met de business: directie en teamleiding. Je adviseert over onderwijskundige onderwerpen, zoals het gebruik van onze Digitale Leeromgeving of de inrichting van zogenaamde leerlijnen.

Je adviseert over concrete IT-leerinterventies aan je opdrachtgevers en in werkgroepen. Je legt bijvoorbeeld verbinding tussen de ontwikkelingen bij een dienstonderdeel en de mogelijkheden op het gebied van leren. Je vertaalt functies en ontwikkelingen in het werk naar leerbehoeftes, bijvoorbeeld naar leertrajecten voor informanten bij de Belastingtelefoon of nieuwe apparatuur bij de Douane.

Je vertaalt de klantvraag naar ontwerp en ontwikkeling op ICT en onderwijskundig terrein.  

Contactpersoon:
Employability Center
030 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı