Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO regio Tilburg (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO regio Tilburg (M/V)

Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO regio Tilburg (M/V)

Haziran 1, 2017

Omschrijven jouw vriend(din)en jou als een gezellig type, heb je je HBO-diploma (bijna) op zak en lijkt het jou leuk om je communicatieve vaardigheden in te zetten op een professionele manier? Dan hebben wij een leuke baan voor je: Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO bank in de regio Tilburg.

Als Adviseur geef je klanten advies over financiële planning en kijk je welke bankproducten er het beste passen bij hun situatie en toekomstvisie. Een afwisselende baan met overwegend face tot face klantcontact in een moderne omgeving.

ABN AMRO is al jaren op hoge posities terug te vinden in de 'Beste werkgevers lijstjes'. Je kunt je op termijn specialiseren in een bepaald product (bijvoorbeeld hypotheekadviseur), een bepaalde tak van klanten (bijvoorbeeld MKB) of je kunt doorgroeien naar een leidinggevende functie. Er is natuurlijk meer mogelijk, dat is mede afhankelijk van je eigen prestaties, de markt en hoe goed je kunt netwerken.

Wie ben jij?
Je bent een 'front-office type'. Mensen worden blij van jouw uitstraling en vinden het doorgaans interessant wat je te vertellen hebt. Je hoeft geen wiskunde gestudeerd te hebben, maar je hebt wel cijfermatig inzicht en vindt het ook leuk dat verder te ontwikkelen. Enige affiniteit met de zaken uit het economiekatern van de krant is ook belangrijk. Idealiter heb je ervaring in de horeca of retail/sales, waardoor je alvast aan kunt tonen dat jij blij wordt van contact met mensen. Je hebt een HBO studie (bijna) afgerond.

Wat bieden we jou:
– Een baan van 36 uur in de week
– Stijg jij boven het maaiveld uit? Dan is er grote kans op een vast contract bij de bank
– Je start via Randstad Banking & Insurance via detachering (geen uitzenden)

Kijk op www.randstad.nl/banking-insurance voor meer banen in de financiële sector.

Plaats TILBURG
Bedrijf ABN AMRO Bank NV district Midden Brabant

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı