Adviseur Bedrijven Schade (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Adviseur Bedrijven Schade (M/V)

Adviseur Bedrijven Schade (M/V)

Kasım 2, 2014

Als deskaccountmanager Beheer Zakelijke Schade ben je het aanspreekpunt en sparringpartner voor ondernemers en bedrijven. Deze ondernemers en bedrijven lopen zowel zakelijk als privé risico's.

De functie
Je bent primair het aanspreekpunt voor nieuwe relaties. Samen met de klant onderzoek je zijn of haar behoeftes/wensen/signalen. Je geeft advies over Zakelijke Schade producten, interpreteert de aangeboden informatie en doet de klant een aanbod. Je benut cross-sell kansen, stelt offertes op en sluit verzekeringen af. Je komt met verbetervoorstellen op proces- en productniveau, die de klanttevredenheid kunnen vergroten. Je geeft de klant advies over bedrijfsmatige verzekeringen. Dit laatste doe je ook n.a.v. binnengekomen poststukken of e-mails. Hoger doel is een uitstekende klanttevredenheid en het behouden en uitbouwen van de relatie met onze klanten in de breedste zin van het woord. Je werkt samen met je collega¿s, zowel binnen als buiten het team.

Het profiel
Je beschikt over: * HBO denk- en werkniveau; * WFT Schade Basis, Particulieren en Bedrijven of een gelijkgesteld diploma (harde eis!); * Kennis van de risico's die ondernemers lopen; * een aantal jaren ervaring aan de telefoon. Daarnaast ben je ondernemend, gedreven en commercieel. Je kunt je goed inleven in de klant en je bent gericht op het creëren van oplossingen voor onze klanten. Je schakelt gemakkelijk tussen zelfstandig werken en opereren in teamverband, je bent energiek en resultaatgericht. Je hebt affiniteit met ondernemers, neem je graag initiatief, je bent ondernemend, gedreven en commercieel, je kunt goed luisteren, je kunt je goed inleven in de klant en je bent gericht op het creëren van oplossingen voor onze klanten. Je schakelt gemakkelijk tussen zelfstandig werken en opereren in teamverband, je bent energiek en resultaatgericht.

Herken jij in het profiel en ben jij 28-36 uur beschikbaar per direct voor 3 maand? Dan kom ik graag zsm in contact met jou!

Plaats Apeldoorn
Bedrijf Achmea

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı