Adviseur bedrijfsvoering – HRM

Anasayfa >Overheid > Adviseur bedrijfsvoering – HRM

Adviseur bedrijfsvoering – HRM

Mart 8, 2014

Adviseur bedrijfsvoering – HRM
Publicatie: 03-03-2014
Einddatum: 22-03-2014

Organisatie:
Rechtspraak

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

De allround HRM adviseurs en specialistisch HRM adviseurs van het onderdeel HRM Advies houden zich bezig met de informatieverstrekking aan en advisering van de leidinggevenden binnen de rechtbank met betrekking tot alle HR processen. Binnen het onderdeel HR Ondersteuning vindt de verwerking van personele mutaties en het (digitaal) beheer van personeelsdossiers plaats.

In verband met extra werkzaamheden vooruitlopend op het organisatieontwikkelingstraject Kwaliteit en Innovatie (KEI) en heroriëntatie op de HRM dienstverlening na invoering van een nieuw besturingsmodel per 2013 dient het onderdeel HRM Advies van de rechtbank tijdelijk te worden versterkt met een ervaren allround HRM adviseur (HR accountmanager).

Als tijdelijk allround HRM adviseur adviseer en ondersteun je de leidinggevenden van meerdere Teams bij de uitvoering en toepassing van het HRM-beleid, HR processen en -instrumenten. Je bent het eerste aanspreekpunt met betrekking tot alle voorkomende kwesties op het gebied van personeel en organisatie, waaronder: werving en selectie, (strategische) personeelsplanning/ vlootschouw, functieprofielen en functiewaardering (Functiegebouw Rijk), functioneringsmanagement, arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden, rechtspositionele vraagstukken, preventie, arbo en re-integratie, management development, mobiliteit en uitstroom.

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı