Accountmanager Private Banking (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Accountmanager Private Banking (M/V)

Accountmanager Private Banking (M/V)

Eylül 8, 2014

Voor diverse bancaire opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar accountmanagers Private Banking.

De functie
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de all-finance dienstverlening aan welgestelde klanten. Je bent ondernemer van je eigen portefeuille; je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, geeft proactief vermogensadvies en regisseert het accountteam van de klant. Je zorgt voor een integraal inzicht in de financiële doelen en keuzes van de klant en speelt daar proactief op in met het productassortiment van van Private Banking. Hierbij stel je het belang van de klant centraal. Je neemt verantwoordelijkheid voor het monitoren van de portefeuille: jouw klanten hebben op elk moment een passende productenportefeuille. Daarnaast benader je geselecteerde potentiële klanten en ben je een actief netwerker.

Je bagage
-Je houdt ervan om je in de persoonlijke situatie van je klanten te verdiepen, zodat je ze de best mogelijke financiële oplossingen kunt bieden. Daarin ben je aantoonbaar goed.
-Je bent sterk in het werven van nieuwe klanten; netwerken is je tweede natuur.
-Je houdt ervan om te ondernemen, bent resultaatgericht, hebt klantfocus en kunt goed samenwerken.
-Je hebt een hbo-diploma, minimaal 2 jaar relevante werkervaring en hebt een FFP-certificaat .

Ons aanbod
We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.
-Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen hoge ambities, collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en je je werkweek veelal flexibel kunt invullen.
-Bij onze opdrachtgevers heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien.
-De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, zoals je bij één van de beste werkgevers van Nederland mag verwachten.

Indien je voldoet aan bovenstaand profiel, reageer dan snel!

Plaats EINDHOVEN
Bedrijf Randstad Professionals / Banking

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı